fredag 27. november 2009

Litt av hvert..

Etter tre dager med leiebil har vi funne ut at det hadde vært veldig kjekt med bil. Alt blir så mye lettere. Bare kjøre avgårde å oppdage nye steder og strender. Også kan vi dra på storhandel uten å slite oss ihel med å bære alt hjem. Men i New Zealand er alt helt venstre. Man må alltid bruke rulletrappen til venstre, og når man går i møte med folk på stien eller fortauet, trekker man seg til venstre. Sikkelig uvant. Så første kjøretur var virkelig forvirrende, men man blir fort vant med det. Det verste er når man skal svinge ut fra kryss.



Idag som var siste dag med bil, måtte vi gjøre no fornuftig - En siste storhandel. Og det var ikke en helt vanlig handel på oss. Vi skulle nemlig handle inn til pakkekalender, til hverandre! Kjempeartig. Var nesten så vi måtte gjemme oss for hverandre i butikken. Folk må jo trudd vi var på røvertukt. Listet oss rundt hjørnet på hver reol for å forsikre oss om at den andre ikke var der og i tillegg gjemme det vi hadde i kurven med å legge vesken over. Må ha sett litt utvilsom ut. Og når vi kom hjem satt vi med ryggen til hverandre i hver vår seng å pakket inn adventsgavene mens vi hørte på julemusikk. Kjempekoselig. Og spennende. Er såå nysgjerrig på hva som finnes i den julestrømpen min nå!





Ellers har vi bare tatt livet med ro idag. Den flotte Toyotaen måtte leveres inn kl. 1, og heldig som vi var tilbydde vår snille flatmate Crieg å hente oss. For det regnet jo så idag, som var veldig upassende siden vi hadde storklesvask igår og de fleste klærne vår henger ute på klessnoren like våt som når vi hengte dem opp. Crieg tok oss med på en liten roadtrip for å vise oss hvor han vil ta oss med på fiske- og campingtur når solen kommer tilbake. Kjempenydelig og vi gleder oss massemasse. Nå ligger vi i hver vår seng mens dagens middag godgjører seg i magen. Pizza var på menyen, vi som skulle bli så sunn. Og Linda som koste seg med is til dessert, var lite fornøyd med at jeg ikke ville ha. Hun ville ikke føle seg usunn alene. I stuen sitter Crieg og lillebroren hans, som er på besøk. De koser seg med øl og afrikansk musikk, som faktisk er veldig fengende selv om vi ikke skjønner så mye av hva dem sier. De er begge opprinnelig fra Sør-Afrika, så Creig har fortalt oss hva noen av sangene handler om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar