onsdag 7. april 2010

Scenic flight over Golden Bay

Vi har alltid hatt lyst til å teste ut helikoptertur eller flytur for å se alt det flotte fra himmelperspektiv, og når vi så et tilbud for bare $35 - ca 140 kr, var valget lett. Piloten het Jan Larsen, så måtte si til Linda at det hørtes veldig norskt ut. Det visste seg at han hadde familie fra norge, men hadde aldri vært der selv. Både flyet og piloten har hatt sine bedre, yngre dager, så fikk et lite stikk i hjertet før avgang. Men så fort vi kom opp i lufta var alt bare velstand. Spennende å se naturen på den måten. Jeg ble etterhvert mer i opphengt i å sjekke hvem som hadde den største hagen eller få ideer til design på mitt framtidlige hus.

Trygt på bakken igjen med en god opplevelse og mange fine bilder var vi klar for å forlate Golden Bay. Vi kom oss hele veien til Richmond og fant en stor parkeringsplass vi kunne snike oss inn på for å få oss litt søvn. Og i dag våknet vi i 7-tiden fordi vi begge holdt på å fryse i hel.

Nå sitter vi i Picton og venter på at fergen skal ta oss med til nord-øya klokken 18.06 idag. Mens vi venter har vi hatt vår første dusj på 3 dager, noe som var ubeskrivelig hærlig. Og nå sitter vi på biblioteket for å lade opp alt av elekriske artikler og chatte litt på internett. :) Været er supert og vi har det ellers bare bra, noe dere sikkert kan skjønne hvorfor! :)

Det første bilde er av "pupu sprigs" - det klareste vannet i New Zealand, som jeg skrev om igår. Så hvis man ser godt på bildet kan man se bunden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar